top of page

De creatie van de Air Space pop up tent

Voor Camping Bakkum maakte Studioworks een futuristische glamping tent. En met succes! En... deze tent is een geweldige basis voor een inspirerende pop up store. Maak kennis met de nieuwe Air Space van Studioworks.

VAN KAMPEERTENT NAAR POP UP STORE

Bij Studioworks maken we zeer uiteenlopende projecten bestemd voor uiteenlopende locaties. We houden van de ontwikkeling, van techniek en van outdoor. En we laten ons graag uitdagen. De vraag om voor Camping Bakkum in Nederland een nieuw glamping concept voor in de natuur te ontwikkelen hebben we met beide handen opgepakt. Het resultaat is de panoramatent.

VOOR NATUURBELEVING

De basis structuur van de tent is een houten geraamte bestaande uit 14 delen. Deze delen vormen, wanneer samengesteld, een zeer sterke koepelvorm. Rondom deze koepelvorm word een pvc doek gespannen. Raamopeningen aan alle kanten van de tent inclusief een grote raamopening in het dak maken dat de natuur vanuit de tent beleefd wordt als een waar panorama.

DESIGN

De houten frames zijn licht en snel koppelbaar; samengesteld zorgt het houtwerk voor een aangename sfeer en fraai lijnenpatroon. Tot in het kleinste detail is het ontwerp verzorgd, met speciaal spansysteem voor het doek en de bevestiging van het grondzijl. Met het zilveren doek en de koepelvorm zijn de tenten een bijzondere verschijning in het landschap.

POSITIEVE ERVARINGEN

De eerste huurperiode van 5 maanden heeft voor veel positieve reacties gezorgd van zowel de camping als van de gebruikers. Grote kans dat u vanaf volgend jaar april kunt genieten van 1 van deze Glamping tenten. Deze serie komen in een duinlandschap te staan en Fatboy, bekend van karakteristieke outdoor producten, zal dan een deel van de de aankleding verzorgen. Compleet ingericht voor luxe kampeerders en natuurliefhebbers, te huren op Camping Bakkum.

POP UP AIR SPACE: VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Het concept van deze tent leent zich uitstekend voor Pop Up stores in de zakelijke markt. Voor Mövenpick hebben we dit eerder gedaan, en met succes. Mövenpick gebruikte deze Pop up winkel voor de introductie van nieuwe ijsjes.

Binnenkort verkrijbaar bij Studioworks: de Air Space, een Pop Up store met een unieke vormgeving.

Interesse? Neem dan contact met ons op.


bottom of page