top of page

Onze Zenith pop up store sluit de roadshow 2017!

Onze Zenith-pop up store heeft zijn laatste installatie van 2017 in Zuid-Frankrijk voltooid, na een succesvolle roadshow door heel Europa. Het was een geweldige ervaring! Bekijk de film.

EEN UNIEKE POP UP ROADSHOW IN EUROPA

Gedurende geheel 2017 reisde de Zenith pop up winkel door Europa om oude autoraces te volgen, gesponsord door Zenith. Na 15 evenementen werd onze mobiele winkel geplaatst voor zijn laatste show op het circuit Paul Ricard: de Dix Mille Tours du Castellet. Het hele roadshow-proces werd beheerd door Studioworks: ontwerp, productie en alle logistiek gedurende de races.

INGENIEUS ONTWERP, EENVOUDIG GEBRUIK

De constructie van de pop up store ontwikkelt zich hydraulisch tot een architectonisch wondertje. Inclusief terras is het bruikbare oppervlak meer dan twee keer een standaard container. Bij Studioworks besteden we graag tijd aan het vinden van de meest simpele oplossingen. Deze oplossing combineert een goede constructie, eenvoudige installatie en eenvoudig gebruik.Neem één kraanwagen, één team van 5 personen en enkele uren installatie en reiniging. Samen resulteert dit in een complete premium boetiek, gereed om klanten te verwelkomen.

MIDDEN IN DE DOELGROEP

Overal te plaatsen waar een kleine vrachtwagen kan komen, herbruikbaar en kostenbesparend. Wil je in het midden van je doelgroep staan? Ontmoet uw klanten op een plek waar u ze kunt verrassen, uw merk kunt activeren en uw producten kunt laten zien. Gesponsorde evenementen, winkelcentra, openbare ruimtes. Onze pop-up maakt het mogelijk om te gaan waar anderen niet naartoe gaan.

EN WINSTGEVEND…

According to Zenith sales during the festivals have increased by 400%. Brought back to our storage, the pop-up container will be hibernated, refurnished, and reused next year for a new tour around Europe. Studioworks is proud to manage the entire project since 2016.

Let’s now focus on 2018!


bottom of page