top of page

Studioworks breidt uit in Nederland

Goed nieuws voor onze Nederlandse en Belgische klanten. Studioworks breidt uit in Nederland. Gevestigd in een creatieve hotspot: de Caballero Fabriek in Den Haag.

NEDERLANDSE TWEELINGBROERS

Zoals je misschien weet, is de oprichter van Studioworks (Jeroen van Vulpen) Nederlands. Vanuit Zwitserland hebben Jeroen en zijn team een indrukwekkend aantal design stands, pop up stores, shop in shops en winkelontwerpen gerealiseerd, over de hele wereld.

Zes jaar geleden heeft tweelingbroer Arjen van Vulpen het Studioworks-team versterkt. Arjen heeft een achtergrond als architect en zijn vaardigheden en kennis werden een welkome aanvulling op Studioworks.

NIEUW KANTOOR IN DE CABALLERO FABRIEK

Met de start van Arjen heeft Studioworks een nieuw kantoor geopend in Den Haag. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in een monumentaal pand: de Caballero Factory, een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar het vroeger draaide om sigaretten, ademt het hier nu bedrijvigheid op het gebied van multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, communicatie, evenementen en architectuur. In deze omgeving is Studioworks als een vis in het water.

GROEI IN NEDERLAND

De afgelopen jaren heeft Studioworks een aantal projecten in Nederland afgerond voor Barco, Hitachi en Huawei. Vanwege de groeiende vraag in Nederland hebben beide broers besloten hierin te investeren. Om de Nederlandse markt te helpen ontwikkelen, heeft Marc Pieterse het team versterk. Marc heeft een achtergrond in marketing en is de oprichter van Odesi, een Nederlands meubelmerk.

Duurzame pop up stores en design beursstands

In Nederland biedt Studioworks dezelfde diensten aan als in Zwitserland:

- Pop up stores

- Design beursstands

- Shop in shop

- Retail design

De nadruk zal liggen op duurzame producten zoals originele pop up oplossingen en herbruikbare beursstands. Het combineren van de grote trackrecord van Studioworks in Zwitserland, en de kennis en ervaring van Arjen en Marc, maakt het mogelijk om dezelfde servicekwaliteit in Nederland te leveren.

Interesse in een pop up store, design beursstand of retail oplossing? Neem contact op.


bottom of page